Address Bucharest, Romania | Mobile (0735) 395-395 | Mail office@fitness-concept.ro

DE CE AVEM NEVOIE DE ANTRENOR PERSONAL ?

 

Foarte multe persoane si-au cumparat acasa benzi de alergare sau biciclete de fitness si majoritatea le-au transformat in “spatii de depozitare”. Este clar ca nu toate fetele care fac sport sau orice fel  de miscare, devin papusi Barbie si nici baieti care daca se apuca de sala devin Superman, dar oricare dintre voi puteti deveni mai buni pe plan fizic, personal, fata de ce ati fost mai inainte. Poate nu ajungi acolo unde doresti, dar nu se stie niciodata pana nu incerci.

Cu un Antrenor Personal obiectivele tale sunt mult mai sigur si usor de realizat decat daca ai face singur(a), oricare ar fi scopul tau in sport.

Antrenorul Personal iti vede potentialul , il analizeaza si iti lauda reusitele atunci cand tu poate nu iti dai seama daca ai facut bine sau nu.  Alimentatia este extrem de importanta in procesul de slabire sau oricare ar fi obiectivul tau in sport, dar va garantez ca nu va avea efect daca ea nu va fi introdusa corect in planurile si obiectivele tale.

Pentru multi, un Antrenor Personal poate parea o cheltuiala inutila atunci cand crezi ca trebuie doar sa te urci pe banda sau orice alt aparat cardio, dar motivele care sunt reale pentru a avea un Antrenor Personal sunt urmatoarele:

  1. Un Antrenor Personal iti va evalua starea de sanatate si nu te va lasa sa faci efort pana la epuizare daca exista probleme de sanatate si va stii sa iti dozeze corect antrenamentul astfel incat sa poti veni si a doua zi.
  2. Iti poate oferi o evaluare aprofundata a indicilor corporali, ca greutate, IMC ,etc…
  3. Asistarea dumneavoastra in antrenament, cat si stabilirea unui obiectiv real, ci nu fantezist .
  4. Recomandarea exercitiilor pe specific in functie de obiectivul dumneavoastra, cat si folosirea aparatelor intr-o sala, intr-un mod corect, pentru a nu va accidenta (care va face, in cele din urma, ca timpul de implinire al obiectivelor dumneavoastra sa fie mai mare )
  5. In momentele limita va stii sa va motiveze si sa va incurajeze sa treceti acel “prag” de oboseala pe care, in mod normal, dumneavoastra il cedati.

Sunt multe de spus despre avantajele de a avea un Antrenor Personal.

O sa va mai explic pe parcurs.